MISALIA LIMITED

Uw meest efficiënte IT provider.

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description

WIE ZIJN WIJ

Ons bedrijf wil graag de productiviteit van uw bedrijf verhogen door de meest effectieve IT-oplossingen te bieden.

Als professionele ontwikkelaars streven wij ernaar om gegeven taken op het hoogste niveau in korte tijd af te ronden.

Onze diensten omvatten het creëren van sites, gegevensopslag, netwerkbeveiliging en nog veel meer.

Contacten
Image Description
Image Description
Image Description

ONS DOEL

Ons doel is om onze klanten een product van hoge kwaliteit te geven door een individuele en complexe aanpak te implementeren.

Het leveren van diensten en het bieden van gekwalificeerde assistentie is onze constante prioriteit.

Contacten

ONZE DIENSTEN

De volgende diensten zijn beschikbaar voor onze klanten:

Creatie van landingspagina's en websites

Sites die wij maken verschillen in omvang, complexiteit, inhoud en ontwerp. Wees er echter zeker van dat welke site u ook nodig heeft het eindproduct aan alle eisen zal voldoen. Onze ontwikkelaars werken hard om precies te leveren wat u nodig heeft.

UX/UI Ontwerp

U krijgt een website of app die het eenvoudig maakt voor uw klanten om te vinden wat ze zoeken wanneer u gebruik maakt van onze UX design service. Wij beloven dat klanten het gebruik van uw website zullen waarderen en er een leuke tijd aan zullen beleven. Onze gebruikersinterface (UI) kan u helpen bij het creëren of verbeteren van een aantal ontwerpcomponenten die onze klanten bevallen, zoals lettertypeselectie, kleurenschema, knopplaatsing, menu-organisatie, plaatsing van afbeeldingen, enz. Ook de bruikbaarheid en toegankelijkheid van de producten op uw website kunnen worden verbeterd.

Gegevensopslag en back-up

Gegevens zijn essentieel voor de groei van elk bedrijf omdat ze uw strategische planning en besluitvorming verbeteren. Uw bedrijfsgegevens kunnen echter onbeschermd en gemakkelijk toegankelijk zijn. Om die reden is het verkrijgen van gegevensopslagdiensten een van de beste manieren om problemen te voorkomen. Wij kunnen u helpen bij het overbrengen van uw gegevens naar de cloud en ook bij het ontwikkelen van beveiligingsmaatregelen. Back-upoplossingen kunnen ervoor zorgen dat u uw kritieke gegevens herstelt als u ze verliest.

Netwerkbeveiliging

Tegenwoordig worden bedrijfsnetwerken vaak blootgesteld aan cybercriminele aanvallen. Deze kunnen het bedrijf op verschillende manieren schade berokkenen. U kunt kritieke bedrijfsinformatie kwijtraken, zoals financiële gegevens en andere vertrouwelijke bestanden. En in de meeste gevallen kan het ook de dagelijkse werking van uw organisatie verstoren. U kunt bij ons terecht voor bescherming van uw bedrijf tegen mogelijke cyberaanvallen. Wij kunnen u helpen bij het implementeren van de beste strategieën om uw bedrijfssystemen te beschermen. Bovendien kunnen wij garanderen dat uw bedrijfsnetwerken altijd up-to-date blijven.

Software Advies

Ons team van ontwikkelaars staat klaar om deskundig advies en begeleiding te geven over software-gerelateerde onderwerpen zoals softwaregebruik en -onderhoud. Bovendien kunnen onze consultaties de innovaties en nieuwste technologieën en trends in de technologische sector bijhouden, wat klanten een concurrentievoordeel kan opleveren.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Image Description
Image Description

Ons personeel van hoogopgeleide IT-specialisten is bereid de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en eventuele IT-problemen op te lossen.

1

Onze ontwikkelaars blijven in contact met de klant zowel tijdens de ontwikkelingsfase van het project als na de implementatie van de oplossing om ervoor te zorgen dat de klant geen stress heeft over de resultaten.

2

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij de meest uitdagende onderdelen van het proces.

3

Ons support team staat altijd in contact met de klanten voor het geval zij vragen hebben of een probleem moeten melden.

4

Ons team zet zich in voor een aanpasbare strategie omdat de taken in verband met IT zo gevarieerd zijn! We analyseren ook zorgvuldig de resultaten van individuele beslissingen.

5

Wij bieden een breed scala aan diensten en staan voortdurend klaar om moeilijke problemen oplosbaar te maken en nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

6

ONS KANTOOR

Image Description
Address: 15 Vyzantiou, 1e verdieping, kantoor 101, Chryseleousa, Strovolos 2064 Nicosia, Cyprus Phone: +447537183022 Email: [email protected]

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Image Description
Image Description