MISALIA LIMITED

Ο πιο αποτελεσματικός πάροχος.

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας επιθυμεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα της εταιρείας σας παρέχοντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις πληροφορικής.

Ως επαγγελματίες προγραμματιστές, προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε δεδομένα καθήκοντα στο υψηλότερο επίπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία τοποθεσιών, την αποθήκευση δεδομένων, την ασφάλεια δικτύου και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Image Description
Image Description
Image Description

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με την εφαρμογή μιας ατομικής και σύνθετης προσέγγισης.

Η παροχή υπηρεσιών και η προσφορά εξειδικευμένης βοήθειας αποτελεί συνεχή προτεραιότητά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι υπηρεσίες μας

Οι παρακάτω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας:

Δημιουργία ιστοσελίδων

Οι ιστότοποι που δημιουργούμε διαφέρουν σε μέγεθος, πολυπλοκότητα, περιεχόμενο και σχεδιασμό. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι όποια τοποθεσία χρειάζεστε, το τελικό προϊόν θα πληροί όλες τις απαιτήσεις. Οι προγραμματιστές μας εργάζονται σκληρά για να παρέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

UX / UI Σχεδιασμός

Έχετε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή που καθιστά εύκολο για τους πελάτες σας να βρουν αυτό που αναζητούν όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σχεδιασμού UX. Υποσχόμαστε ότι οι πελάτες θα εκτιμήσουν τη χρήση της ιστοσελίδας σας και θα έχουν καλό χρόνο να το κάνουν.
Η διεπαφή χρήστη (UI) μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε μια σειρά από στοιχεία σχεδιασμού που είναι ευχάριστα για τους πελάτες, όπως η επιλογή γραμματοσειράς, το χρωματικό σχήμα, η τοποθέτηση κουμπιών, η οργάνωση μενού, η θέση εικόνας κ.λπ. Η χρηστικότητα και η προσβασιμότητα των προϊόντων στην ιστοσελίδα σας μπορεί επίσης να βελτιωθεί.

Αποθήκευση δεδομένων και backup

Τα δεδομένα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη οποιασδήποτε εταιρείας, καθώς ενισχύουν τον στρατηγικό σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, τα επιχειρηματικά δεδομένα σας μπορεί να είναι μη προστατευμένα και εύκολα προσβάσιμα. Για το λόγο αυτό, η απόκτηση υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε τις προκλήσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο cloud και να αναπτύξετε μέτρα ασφαλείας. Οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα κρίσιμα δεδομένα σας εάν τα χάσετε.

Ασφάλεια δικτύου

Σήμερα, τα επιχειρηματικά δίκτυα εκτίθενται συχνά σε επιθέσεις εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Μπορούν να βλάψουν επιχειρήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να χάσετε κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες, όπως οικονομικά δεδομένα και άλλα εμπιστευτικά αρχεία. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να διαταράξει τις καθημερινές λειτουργίες του οργανισμού σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την προστασία της επιχείρησής σας από πιθανές κυβερνοεπιθέσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε τις καλύτερες στρατηγικές για την προστασία των επιχειρηματικών σας συστημάτων. Επιπλέον, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα επιχειρηματικά σας δίκτυα θα παραμένουν πάντα ενημερωμένα.

Συμβουλευτική λογισμικού

Η ομάδα των προγραμματιστών μας είναι έτοιμη να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση σε θέματα που σχετίζονται με το λογισμικό, όπως η χρήση και η συντήρηση του λογισμικού. Επιπλέον, οι διαβουλεύσεις μας είναι σε θέση να συμβαδίζουν με τις καινοτομίες, τις τελευταίες τεχνολογίες και τις τάσεις στον τεχνολογικό τομέα, οι οποίες μπορούν να δώσουν στους πελάτες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Image Description
Image Description

Το προσωπικό μας από εξειδικευμένους ειδικούς IT είναι στην ευχάριστη θέση να ενισχύσει την παραγωγικότητα της εταιρείας σας και να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα πληροφορικής που ενδέχεται να έχετε.

1

Οι προγραμματιστές μας παραμένουν σε επαφή με τον πελάτη τόσο κατά τη διάρκεια της φάσης ανάπτυξης του έργου όσο και μετά την ανάπτυξη της λύσης για να βεβαιωθούν ότι ο πελάτης είναι χωρίς άγχος για τα αποτελέσματα.

2

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν μέσα από τα πιο δύσκολα μέρη της διαδικασίας.

3

Η ομάδα υποστήριξης μας είναι πάντα σε επαφή με τους πελάτες σε περίπτωση που έχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πρέπει να αναφέρουν ένα πρόβλημα.

4

Η ομάδα μας δεσμεύεται για μια προσαρμόσιμη στρατηγική επειδή τα καθήκοντα που σχετίζονται με την πληροφορική είναι τόσο ποικίλα! Αναλύουμε επίσης προσεκτικά τα αποτελέσματα των μεμονωμένων αποφάσεων.

5

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και είμαστε συνεχώς έτοιμοι να επιλύσουμε δύσκολα προβλήματα και να αναπτύξουμε καινοτόμες λύσεις.

6

Το γραφείο μας

Image Description
Διεύθυνση: Βυζαντίου 15, 1ος Όροφος, Γραφείο 101, Χρυσελεούσα, Στρόβολος 2064 Λευκωσία, Κύπρος Τηλέφωνο: +447537183022 Email: [email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Image Description
Image Description